Augustus 2022

18 augustus 2022 10:00

Raymond Lembeck

Tennisnieuws S.V. Zandvoort maand augustus

Ben je nog geen tennislid en wil je ook graag tennissen bij sv Zandvoort, meldt je dan aan via de website van sv Zandvoort.
Tot op heden hebben zich zo’n 33 tennissers aangemeld als tennislid.
Ook als voetballend lid moet je je aanmelden als tennislid om gebruik te maken van de tennisbanen.

In de maand augustus wil de organisatie van een tenniskamp bij Tennisclub Zandvoort graag gebruik van onze tennisbanen op dinsdag 23 augustus voor een combi van sportbeoefening op de diverse sportvelden op het Duintjesveld.
Dit betekend dat er op dinsdag 23 augustus niet vrijgespeeld kan worden tussen 9.30 uur en 16.30 uur.
In de maand september kan er geen gebruik gemaakt worden van onze sportvelden tijdens het F1 weekend van vrijdag 2 september tot en met zondag 4 september.
In de periode van zaterdag 27 augustus tot en met woensdag 7 september is het verboden om te parkeren op de parkeerplaatsen bij de sportvelden. Onder voorbehoud zijn de sportvelden dan wel bereikbaar op de fiets.

Op het ogenblik zijn de kunstgras tennisvelden redelijk bespeelbaar, alhoewel het stuiteren van de tennisbal nog steeds voor verrassingen kan zorgen. Dit euvel zal zich nog wel enige tijd voordoen.

Wij hopen dat ieder lid afgelopen periode al in de gelegenheid is geweest om een balletje te slaan op de nieuwe kunstgras tennisbanen.
Om het risico te vermijden dat je voor een gesloten hek komt te staan, is het handig als je regelmatig komt vrijspelen met een vast maatje of groepje, dat je in het bezit bent van een heksleutel, die toegang geeft tot het complex en de tennisbanen.

Op deze oproep is na plaatsing in het tennisnieuws voor de maand juli, geen reactie geweest. Hierom nogmaals: wil je een sleutel mail dan naar Raymond Lembeck met mailadres [email protected] of stuur een Whatsapp berichtje naar 0653835611.

Gezien het huidige aantal leden is een digital afschrijfsysteem nog niet nodig.

Wel zal er op termijn een WhatsApp groep aangemaakt gaan worden voor de tennisleden. Via deze groep kunnen de tennisleden een baan reserveren voor het vrijspelen of ander soort vragen stellen.

Voor oud tennisgroepjes van ZSC zijn onderstaande tijden gereserveerd:

Maandagavond van   19.30-20.30 uur Baan 1
Dinsdagmiddag van   15.30-16.30 uur Baan 1
Donderdagavond van 19.30-21.00 uur Baan 1 en 2
Vrijdagavond van        19.30-21.00 uur Baan 1
Zaterdagochtend van  09.00-10.00 uur Baan 1

Naast de mogelijkheid tot het vrijspelen zijn wij door diverse oorzaken nog niet toegekomen aan het organiseren van toernooitjes of racketavonden voor tennisleden, waarbij aanwezige leden ingedeeld zullen worden in korte partijtjes. Zodra het gaat lukken om iets in te plannen, zullen de tennisleden geïnformeerd worden.

Ook bij de vorige oproep om mee te helpen bij de organisatie of het aandragen van andere positieve ideeën voor de invulling van het tennisseizoen is nog geen reactie binnengekomen.

Wil je dus meehelpen bij de organisatie of hebt je ideeën, meldt je dan aan bij Raymond Lembeck ( [email protected] ) of Henk de Reus( [email protected] )

Binnenkort start ook het voetbalseizoen weer op.
Ook voor voetbal is het multicourt beschikbaar als er geen andere (tennis)reserveringen lopen. Dit is alleen mogelijk tijdens voetbaltrainingen van S.V. Zandvoort en onder toezicht van een trainer. Reserveren is mogelijk bij Raymond Lembeck via een WhatsApp berichtje(0653835611)

Ook voetvolley met gebruik van het tennisnet is dan mogelijk, maar alleen bij gebruik van een lichte bal om schade aan het tennisnet te voorkomen.

Het gebruik van de kantine buiten de reguliere openingstijden tijdens het voetbalseizoen is nog steeds een puntje.

Openingstijden zullen afhankelijk zijn van de bezettingsgraad van de banen en de beschikbaarheid van vrijwilligers achter de bar. Zolang hier geen zicht op is, zal de kantine slechts mondjesmaat open zijn of is de kantine gesloten tijdens het tennis.

Met een sportieve groet,

Raymond Lembeck