Clubgebouw

Voorlopige indelingen 2021-2022

17 juli 18:30  Ieder nieuw seizoen wordt er weer vol verwachting uitgekeken naar de nieuwe teamindelingen van onze club. Welk team gaat in welke leeftijdscategorie spelen, welke spelers/speelsters schuiven erdoor, waar zijn er spelers/speelsters te kort of waar hebben we te veel spelers/speelsters voor een team. Daarbij komt natuurlijk ook nog bij dat de vanuit de O12 komende spelers/speelsters van 8x8 naar 11x11 gaan op een volledig speelveld, wat automatisch al voor verschuivingen zorgt. meer »

Ballenactie bij S.V. Zandvoort

13 juli 16:30  Hallo allemaal, S.V. Zandvoort doet weer mee aan de Ballenactie. De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een flinke kostenpost, helemaal nu onze club de afgelopen tijd opnieuw flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie. Help je mee?meer »

Senioren 7 tegen 7 toernooi nu al legendarisch

17 juni 15:15  Afgelopen zaterdagmiddag 12 juni werd onder bijzonder heerlijke omstandigheden voor de senioren + veteranen een 7 tegen 7 toernooi met succes georganiseerd.meer »

Ilias Bronkhorst & Joël Drommel

17 juni 14:45  Een mooie nieuwe stap voor Ilias en Joël in het betaalde voetbal.meer »

KNVB Regiocup

9 april 10:15  Het lijkt erop dat in de aankomende periode versoepelingen in Nederland mogelijk zijn. Ook wij hopen vanuit de overheid snel duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden binnen het voetbal: zowel over sporten in teamverband voor 27+’ers, als over het onderling spelen van wedstrijden in de jeugd.meer »

Hervatten trainingen per 6 april

24 maart 9:15  Het Bestuur en de Jeugd Commissie hebben besloten om onder voorwaarden het complex weer open te stellen voor trainingen van alle teams.meer »

Maatregelen en gevolgen trainingen - update 24-3

16 januari 9:45  Met de aangekondigde nieuwe maatregelen omtrent de bestrijding van het COVID-19 virus heeft S.V. Zandvoort het volgende aangepast voor wedstrijden en trainingen. Lees onderstaande goed door zodat je op de hoogte bent hoe wij bij S.V. Zandvoort omgaan met de nieuwe situatie.meer »

Sponsornieuws: Mans & Fit

21 december 12:00  Mans & Fit is de nieuwste sponsor bij S.V. Zandvoort.meer »

KNVB cursus succesvol afgerond

30 oktober 9:00  Gisteravond was er een praktijkexamen ter afronding van de TrainerCoach3 cursus van de KNVB op ons complex.meer »

succesvol afgesloten

21 oktober 18:15  De afgelopen weken is de Nations League bij S.V. Zandvoort gespeeld.meer »

Corona update vanuit Bestuur

14 oktober 10:30  Helaas gisteravond ook slecht nieuws voor het voetbal. Vanaf morgen worden alle amateur voetbalcompetities stilgelegd. Kinderen tot 18 jaar mogen blijven trainen met eigen teams. De komende dagen ontvangen we van de KNVB nadere informatie over de maatregelen en zullen we jullie informeren over hetgeen er wel en er niet mag. meer »