Clubgebouw

Vacature: Hoofdtrainer selectie S.V. Zandvoort

18 maart 10:00  Met ingang van het seizoen 2024-2025 is S.V. Zandvoort op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.meer »

Gefeliciteerd!

1 december 8:15  Gisteravond vond de laatste cursusavond voor de verenigingsscheidsrechter plaats op ons complex.meer »

Kantinediensten *bijgewerkt tot en met 25 mei*

21 augustus 9:00  Raadpleeg regelmatig voor eventuele wijzigingen en wanneer je team aan de beurt is. meer »

Haal je spelregel bewijs

15 juni 10:00  Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland heeft een positief effect. Eén van de allerbelangrijkste? Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel.meer »

De laatste loodjes van het seizoen

24 mei 20:15  Het seizoen 2022-2023 loopt ten einde. De laatste competitiewedstrijden zijn op een enkele wedstrijd na gespeeld.meer »

Clinic Telstar dames

7 maart 10:30  Woensdagavond kregen de MO13 en MO17 een clinic van 2 telstar dames bij ons op de vereniging.meer »

Youri Regeer uitverkozen tot Talent van de Maand

9 oktober 9:00  Youri Regeer is in de Eredivisie uitverkozen tot Talent van de Maand. De 20-jarige Regeer heeft van alle spelers die sinds het begin van het seizoen 21 jaar of jonger zijn, het beste gepresteerd in september. Dit op basis van statistieken van Opta en stemmen van voetbalfans. Het levert Regeer de Johan Cruijff Talent van de Maand-prijs op. meer »

Informatie sessie - kort verslag

12 september 12:15  Afgelopen week is de informatie sessie gehouden op woensdag en donderdag avond.meer »

Juli 2023

17 juli 9:45  Tennisnieuws S.V. Zandvoort vanaf de maand juli 2023meer »

Selectie nieuws 2023-2024

25 mei 8:00  Door het aangekondigde vertrek van Ted Saunier moest het bestuur van de S.V. Zandvoort op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.meer »