Nations League

logo_Zandvoort_Nations_League.PNG

Vanaf zaterdag 24 oktober wordt de Nations League gespeeld bij S.V. Zandvoort.

Het doel is om de jeugd zoveel mogelijk in het wedstrijdritme te laten blijven. Iedere zaterdag wordt er een volledige wedstrijd gespeeld tegen een andere tegenstander. We benaderen op deze manier het spelen van wedstrijden op zaterdag zo goed mogelijk.
Door de teams van diverse leeftijdscategorieën te mixen is getracht om gelijkwaardige teams de komende weken tegen elkaar te laten spelen.

Deze teams zijn door (hoofd)trainers zorgvuldig samengesteld zodat er fantastische wedstrijden gespeeld gaan worden. Daar is echter wel iedereen voor nodig. Iedere speler of speelster wordt verwacht aanwezig te zijn. Voetballen is een teamsport. Sommigen zijn er goed in, andere wat minder; Leer van elkaar, speel samen, maak elkaar beter, zie elkaar als gelijken, ga deze ervaring samen aan.

We hebben elkaar nodig om plezier te beleven aan het voetbal.

sportiviteit-en-respect.jpg