Belangrijk

Belangrijk om te weten!

Bij S.V. Zandvoort zijn wij verplicht om ons aan de maatregelen te houden die door de overheid zijn verspreid. Wij willen niet in de situatie terecht komen dat er door het niet opvolgen van de maatregelen, wij door de handhaving/gemeente beboet, of erger nog, gesloten worden. Dit is absoluut niet wenselijk, en wij willen dan ook ieder zijn medewerking hierin vragen, zodat sporten voor onze voetbaljeugd nog steeds mogelijk is en blijft.

Naast de al bestaande en bekende algemene regels (handen wassen, 1.5 meter afstand >18 jaar, bij symptomen thuisblijven) die door de overheid zijn afgegeven, zijn de volgende maatregelen van toepassing bij betreding van het sportcomplex van S.V. Zandvoort.

• Geen ouders op het complex, tenzij een rol vervuld wordt als coach, spelbegeleider / grensrechter / scheidsrechter;
  • kleedkamers zijn gesloten; (ga voor je naar de club komt thuis naar het toilet)
  • kantine is niet open; (neem zelf een bidon/flesje met water of limonade mee);
  • Omgekleed in wedstrijdtenue naar de club komen.
  • 10 minuten (voor O8/O9) en maximaal 30 minuten (O10-O19) voor aanvang wedstrijd op het veld (volgens wedstrijdprogramma) aanwezig.
  • na de wedstrijd :
    * eigen spullen (trainingsjack/bidon/flesje,etc) meenemen.

* Het complex verlaten (niet kijken bij andere wedstrijden).
      * Ouders kunnen hun kind ophalen op de parkeerplaats na afloop wedstrijd.