Nieuws

Sem Steijn wil promoveren met ADO Den Haag: "Ik vond ons dominanter dan FC Eindhoven"

Vandaag om 9:45  ADO Den Haag is volop in de race voor promotie naar de Eredivisie. Dat zou een geweldige apotheose betekenen na een seizoen vol perikelen. Financiële wanorde, zes punten in mindering, een overname van de aandelen die op de laatste dag via een andere constructie moest verlopen, de trainer die de laan werd uitgestuurd, een met duister onthulde teammanager en een ongediplomeerde trainer voor de groep. Maar over anderhalve week kunnen de geelgroenen na een jaar zomaar terugkeren in de Eredivisie. "Ik hoop dat we in de finale Heracles Almelo krijgen." meer »

Ola John in Saoedi-Arabi�: "Volgens mij worden hier wereldwijd de meeste trainers ontslagen"

Gisteren om 16:04  Eenmalig international Ola John begon zijn carrière in Enschede. bij FC Twente. Na avonturen in Portugal, Engeland, Duitsland en Spanje is hij inmiddels neergestreken in Saoedi-Arabië. De vlugge buitenspeler vertelt in de nieuwe Over De Grens Special over zijn leven in de oliestaat. meer »

Promotiekoorts in Europa

Gisteren om 14:00  Het is de maand van de waarheid voor veel clubs op het tweede niveau in Europa. Promotie naar het hoogste platform lonkt. We zoomen in op de promotiekoorts van de Europese toplanden. meer »

PSV op zoek naar keeper: wie zijn de transfertargets en wat biedt de jeugd?

17 mei 2022 15:00  Joël Drommel lijkt definitief aan de kant geschoven bij PSV. De goalie werd in april gepasseerd en is sindsdien niet meer teruggekeerd in het eerste elftal. Een jaar geleden betaalde PSV meer dan drie miljoen euro voor de goalie en werd hem een contract tot 2026 aangeboden, maar aan de verwachtingen kon Drommel niet voldoen. Nu is PSV op zoek naar een nieuwe doelman. meer »

7 opmerkelijke feitjes en statistieken over de Europa League-finale tussen Eintracht Frankfurt en Rangers

17 mei 2022 12:23  Woensdagavond is het tijd voor de eerste Europese finale. In Sevilla treft het Rangers van Giovanni van Bronckhorst het stuntende Eintracht Frankfurt, dat in de Bundesliga op een elfde plaats is geëindigd. De finale levert een aantal opmerkelijke statistieken op.  meer »

ESM Gouden Schoen-winnaar Lewandowski be�indigt zijn seizoen met nieuw record