Online verkoop grote clubactie gestart!

18 september 2021 15:00

Redactie

Vanaf 18 september gaan wij met onze vereniging online loten verkopen met de Grote Clubactie.

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar staat in het teken van het 80-jarig jubileum van S.V. Zandvoort! Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Online verkoop met QR-code

Loten kunnen besteld worden via onderstaande link of via een QR code die met de telefoon kan worden gescand.
Directe pagina om loten te bestellen

QR code grote club actie
QR_code.PNG

Let op:
Vul tijdens het bestellen bij de vraag  Ik koop een lot van (indien bekend)

- de teamnaam (bijv JO12-2 of 45+)
- de naam van de speler/speelster

Wij verloten leuke prijzen onder alle lotenverkopers! Wie verkoopt de meeste loten? Welk team verkoopt de meeste loten?

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken om er een spetterend 80-jarig jublieum van te maken voor alle leden van S.V. Zandvoort!

Lees meer over:
Grote Clubactie Loten verkopen