We gaan weer van start!

7 september 2021 10:00

Redactie

Het is tijd! We mogen eindelijk de velden op! Wat hebben we hier met z’n allen naar uitgekeken.
Afgelopen weken kwamen zeker niet ten goede voor een voorbereiding naar een competitie start toe maar wat hebben we een fantastisch race weekend achter de rug.

Om iedereen weer goed voorbereid op het seizoen te krijgen zijn er een aantal belangrijke zaken op een rijtje gezet.

Kantinediensten vanaf zaterdag 11 september
Ieder team draait een aantal keren per seizoen een kantinedienst. Deze worden ingeroosterd bij een thuiswedstrijd.
Voor zaterdag 11 september heeft de JO9-1 van 08:45 tot 12:00 uur. Minimaal 2 personen, en het indelen kan door het team bepaald worden (bijv. opknippen in 2 delen, waarbij 2 ouders 2 uurtjes kantinedienst draaien)
Overige diensten worden in het nieuwsitem kantinedienst op de website en op de schermen in ons clubgebouw getoond.
Kantinediensten 2021-2022

Trainingsschema vanaf maandag 13 september
Vanaf maandag 13 september gaat het trainingsschema gevolgd worden zoals deze ook op de website vermeld staat.
Trainingsschema 2021-2022

Wedstrijd of training afgelast?
Afgelastingen van trainingen worden zodra deze bekend zijn gemeld, de keuring van de grasvelden vindt plaats rond 16:00 uur. Hou rekening ermee dat wanneer er nog geen bericht uitgegaan (op website of groepsapp), dat de trainer op dat moment ook nog niet weet of er wel of geen training is.

Bij wedstrijden geldt dat er keuringen rond  08:00 uur plaatsvinden wat betreft de grasvelden, en daarna besloten wordt welke wedstijden wel of geen doorgang kunnen vinden (tenzij algehele afgelasting plaats vindt).
Alle informatie hierover lees je hier

Competitie- / beker wedstrijden
Woensdag 8 september zijn er een aantal beker/competitie wedstrijden. Zowel op de teampagina als in het programma op de website staan deze wedstrijden vermeld. Communicatie over verzameltijden/vertrektijden, wordt door trainer/coach van het betreffende team tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) verzorgd. Het is aan de ouders en spelers om zelf ook tijdig te kijken wanneer er een wedstrijd gespeeld wordt. (het programma is al bekend tot en met 16  oktober)
Wedstrijdprogramma S.V. Zandvoort

Spelregelbewijs
Voor spelers die, geboren zijn in 2004 en later, bij S.V. Zandvoort voetballen is er een spelregelbewijs wat gehaald moet worden. Zij hebben hier een email over ontvangen (meerdere zelfs) en dienen dit spelregelbewijs voor aanvang competitie te halen. Lukt dit niet, dan is iedere wedstrijd waarbij zij dit nog niet gehaald hebben een overtreding. Bij 6 overtredingen kun je niet meer op het wedstrijdformulier opgevoerd worden, en kun je dus niet meer spelen tot het moment dat je het spelregelbewijs hebt gehaald. Laat het  dus niet zo ver komen!
Spelregelbewijs haal je hier!

Wedstrijdtenue

Afgelopen seizoen zijn alle tenues ingenomen. Dit is vanwege het feit dat er een nieuw wedstrijdshirt onderweg is. Helaas zijn deze nog niet binnen, en worden de tenues van afgelopen seizoen opnieuw uitgedeeld. De trainers zijn al druk geweest om de maten op te halen, en op de club zijn diverse mensen bezig om de tassen in gereedheid te brengen voor a.s. zaterdag.

Zodra het nieuwe wedstrijdshirt geleverd is, zal er meer informatie hierover gedeeld worden.

Webshop
Vanaf dit seizoen is het mogelijk om bijv. trainingskleding of materialen te bestellen. De keuze is er reuze. Een deel van dit bedrag komt ten goede aan S.V. Zandvoort. Dat is natuurlijk helemaal top!
Webshop S.V. Zandvoort

S.V. Zandvoort Club app
Met deze app kun je je favoriete team volgen, bloggen, foto's bijvoegen bij een wedstrijdverslag en al het nieuws rondom S.V. Zandvoort makkelijk gepushed op je telefoon krijgen.
Hoe? lees hier verder.