Teamindelingen 2019-2020 - S.V. Zandvoort

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Teamindelingen 2019-2020

Teamindelingen 2019-2020

5 juli 2019 12:45

Redactie

Lees meer over de teamindelingen van de jeugd voor het seizoen 2019-2020.

Het seizoen 2018-2019 is ten einde, en de afgelopen weken is er hard gewerkt aan de indelingen voor de jeugd voor het nieuwe seizoen. 

De indelingen zijn tot stand gekomen na diverse gesprekken met de huidige leiders/trainers. Daarnaast zijn er bij diverse leeftijdscategorieen (oefen) wedstrijden gespeeld en trainingen gehouden, waar jongere met oudere spelers hebben getraind. Dit is geen gemakkelijke klus en er is door de diverse personen goed over nagedacht, alles met in het achterhoofd de belangrijkste reden: plezier in voetbal.

Dit kan betekenen dat er voor een aantal teams wijzigingen in de huidige samenstelling zal plaatsvinden. Verschuivingen kunnen altijd plaatsvinden door bijvoorbeeld nieuwe leden of wijzigingen in andere leeftijdscategorieën waardoor er spelers in een ander team komen te spelen. Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met wensen, maar dit kan helaas niet altijd gevolgd worden.

Op zaterdag 31 augustus worden de eerste bekerwedstrijden gespeeld en in die periode wordt steeds meer duidelijk hoeveel spelers en speelsters er per leeftijdscategorie beschikbaar zijn. Het kan dus zo maar zijn dat er nog een extra team gevormd kan worden, of dat we juist spelers/speelsters moeten herverdelen onder andere teams.

De voorlopige indelingen zijn dus een indicatie hoe dit er voor komend seizoen uit komt te zien.

De eerste trainingen van het seizoen starten vanaf maandag 26 augustus. Het trainingsschema kun je hier terugvinden.

Opmerking: voor de O15/O14 en O8/O9 groep zal voor de 1ste bekerwedstrijd de voorlopige indelingen bekend gemaakt worden.


Klik hier voor de voorlopige indelingen.


Mochten er vragen/opmerkingen zijn, neem dan contact op via onderbouw@svzandvoort.nl

Namens de jeugdcommissie

Delen

Lees meer over:
Indelingen seizoen 2019-2020 trainingsschema

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!