Bezoekersregistratie

, en blijft geldig tot zaterdag 16 oktober 2021 om 21:00

Bezoek(st)er sportcomplex S.V. Zandvoort,

* ik verklaar hierbij dat het antwoord op onderstaande vragen bij het bezoek van de wedstrijd(en) "nee" is. Mocht ik 1 van de vragen alsnog met "ja" moeten beantwoorden, dan bezoek ik het sportcomplex S.V. Zandvoort niet.

* Geldt voor u momenteel een verdenking van longontsteking of coronavirusinfectie (COVID-19), of heeft u deze diagnose gekregen?

* Bent u de afgelopen twee weken in contact geweest met iemand die besmet is met het COVID-19 (corona) virus of verdacht is van besmetting?

* Heeft u in de afgelopen 24 uur 1 van de volgende sympomen gehad:
verhoging/koorts, hoesten, loopneus, keelpijn, kortademigheid?

* Bent u binnen 14 dagen geleden in een gebied met een rood of oranje reisadvies geweest?

Daarnaast verklaar ik mij aan de volgende regels/afspraken te houden:
* voor alles geldt: gezond verstand gebruiken
* Ben je 18 jaar of ouder: houd 1,5 meter afstand van elkaar op het gehele sportcomplex.
* Voor het bezoek aan de kantine is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Zodra deze bezet zijn kunt u niet in de kantine blijven.

De bevestigingsemail is het toegangsbewijs. Hier kan om gevraagd worden.

Uw gegevens ingevuld in dit formulier worden na 14 dagen automatisch gewist.

Indien men zich niet aan de regels houdt, kan/zal de toezegging tot het sportcomplex worden ontzegd.

Met sportieve groet,

Bestuur S.V. Zandvoort

Wij vragen u  de contactgegevens vast te leggen.

* = verplicht