Lid worden van S.V. Zandvoort?

Je bent van harte welkom! Iedereen kan lid worden van S.V. Zandvoort, wij hanteren namelijk geen wachtlijsten! Ons motto: "Bij S.V. Zandvoort staat plezier voorop!". Wel houden wij ons aan een aantal omgangsnormen die je hier kunt terug vinden.

Om lid te worden hebben we een ingevuld aanmeldformulier nodig.
Klik hier om deze in te vullen.

Bedenktijd

Leuk dat uw kind wil voetballen, maar wat als hij/zij al na drie weken wil stoppen met voetballen? Wij hanteren daarom een bedenktijd van 3 a 4 trainingen, waarna u moet beslissen of u uw kind wilt aanmelden als lid of niet. U kunt uw kind daarom  het beste een paar keer laten proberen bij de trainingen. Stuur een email naar jc@svzandvoort.nl met daarin de naam van uw kind en uiteraard zijn/haar leeftijd. Dit willen wij graag weten zodat wij de hoofdtrainer dan kunnen inlichten van uw komst.

Contributie en overige informatie kunt u hier terugvinden.

Vragen?
Mocht u nog vragen en/of onduidelijkheden hebben kunt u altijd een email sturen naar jc@svzandvoort.nl of ledenadministratie@svzandvoort.nl