Aanmelden als lid van S.V. Zandvoort
Je wilt lid worden van S.V. Zandvoort; dat kan door hier te klikken.

Contributie voor huidige leden
Elk lid van S.V. Zandvoort krijgt bij het begin van het seizoen een email met de mededeling dat de contributie die maand van de rekening afgeboekt wordt.

Betaling contributie
S.V. Zandvoort wil graag al onze leden laten voetballen en daar is de tijdige betaling van de contributie een onderdeel van. Mocht het niet lukken om de contributie voor aanvang van het seizoen te betalen, neem dan contact op met de ledenadministratie en bespreek de mogelijkheden van een gespreide betaling van de contributie. Deze kunt u bereiken via ledenadministratie@svzandvoort.nl

Helaas is S.V. Zandvoort genoodzaakt, om bij het niet betalen van de contributie of het niet nakomen van de gespreide regeling voor de betaling van de contributie, het lidmaatschap te bevriezen. Het is dan niet mogelijk om wedstrijden/trainingen bij S.V. Zandvoort te spelen. Tevens is het niet mogelijk om een overschrijving aan te gaan naar een andere vereniging vanwege de nog openstaande contributie.

Laat het niet zover komen, neem dus tijdig contact op met de ledenadministratie.

Contributie overzicht
Dit geldt voor leden die per 1 juli van het lopende seizoen als lid bij S.V. Zandvoort geregistreerd staan. Leden die in de loop van het jaar lid worden betalen na rato het contributie bedrag wat voor hen van toepassing is.

Veld en Zaal € 350,00
Veld € 270,00
Zaal € 140,00
Verenigingslid - alleen trainen € 100,00
Verenigingslid - niet spelend €   70,00
O19/O18 (A-junioren) € 235,00
O17/O16 (B-junioren) € 235,00
O15/O14 (C-junioren) € 235,00
O13/O12 (D-pupillen)  € 220,00
O11/O10 (E-pupillen) € 210,00
O9/O8 (F-pupillen)  € 185,00
O7/O6 (Puppies)  €   95,00

Sportfonds

De gemeente Zandvoort kent een fonds waar u als ouder/verzorger een beroep op kunt doen als er bij u in het gezin geen ruimte is om uit eigen budget uw kind te laten sporten. Dit noemen wij het Sportfonds.

Hoe werkt het Sportfonds?
U kunt naar het loket van het Gemeentehuis of naar het loket van het Pluspunt in Zandvoort-Noord gaan. De openingstijden van het Gemeentehuis zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en het Pluspunt in Zandvoort-Noord op maandag van 13.00 tot 15.30 uur en op donderdag van 09.00 tot 12.30 uur.

Ga er gerust heen en leg uw situatie aan een van de medewerkers van het loket uit, neem wel informatie mee zoals de te betalen contributie, identiteits bewijs etc. De medewerkers van het loket zullen uiteindelijk bepalen of u in aanmerking komt voor het Sportfonds.

LET WEL OP! U dient dit zelf tijdig aan te vragen, en laat dit ook de ledenadministratie van S.V. Zandvoort weten.

Wat is het IBAN nummer tbv contributie en/of boetes?
Het rekeningnummer van S.V. Zandvoort om contributies en/of boetes te voldoen is IBAN NL 74INGB 0002108147 t.n.v. S.V. Zandvoort.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben kunt u deze altijd richten aan ledenadministratie@svzandvoort.nl