Duinpieperstoernooi

Het Duinpieperstoernooi wordt gehouden op de sportvelden van S.V. Zandvoort. Inmiddels een begrip geworden vanwege de gestroomlijnde wedstrijdschema's, de fantastische locatie en de gezellige sfeer.

Praktische informatie Duinpieperstoernooi zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022.

Nog een paar dagen en dan gaat het Duinpieperstoernooi 2022 bij S.V. Zandvoort eindelijk van start. We hebben er even op moeten wachten, maar wat hebben we er zin in!

Wat bieden wij deze dagen?
Een vol en gezellig voetbalprogramma
Horecaplein waar lekker eten en drinken genuttigd kan worden
Muziek (dank aan DJ Mic en NOP productions)
Springkussen (dank aan The Academy)
2 sim’s staan opgesteld om virtueel op het circuit van Zandvoort te rijden (dank aan RaceSquare Zandvoort)
Een foto-booth waar je nog even met je team of met anderen een superleuke fotostrip kan laten maken (dank aan yourbooth.nl

Parkeren bij S.V. Zandvoort
Er is voldoende parkeergelegenheid bij en om S.V. Zandvoort heen. Wij vinden het raadzaam om zoveel mogelijk te carpoolen of indien dat mogelijk is per fiets naar S.V. Zandvoort te komen. Bij S.V. Zandvoort, langs de golfbaan en Korverhal als ook de hockey zijn parkeerplaatsen. Deze zijn voorzien van een blauwe zone waarbij maximaal 4 uur parkeertijd geldt.

Aanmelden en actuele toernooi informatie bij wedstrijdsecretariaat
Om op tijd te kunnen starten met het toernooi vragen wij u om uiterlijk een half uur voor aanvang van de 1ste wedstrijd van uw team zich te melden bij het wedstrijdsecretariaat. Hier ontvangt u de actuele informatie en een bedrukt exemplaar van het toernooiboekje.

Muntenverkoop
Gedurende het toernooi wordt er met munten betaald. Deze kunt u kopen bij het aangegeven verkooppunt. Dit kan zowel met contant geld als via PIN-transacties.

• Contant betalen kan bij het muntenverkooppunt
  • Pinnen kan alleen bij de bar (u krijgt een bonnetje waarmee u de munten vervolgens kunt ophalen bij het munterverkooppunt).

Heeft u aan het einde van het toernooi nog munten over, dan kunt u deze bij het verkooppunt inwisselen voor geld.

Poule-indeling en Wedstrijdschema's
(Wijzigingen onder voorbehoud)
Hier vinden jullie de poule-indelingen en wedstrijdschema's terug.

Hesjes/reserve tenue
Graag vragen wij jullie nog even te kijken naar het schema, hierin staan ook de tenues opgenomen van alle teams. Bij gelijke shirts wordt het als tweede genoemde team gevraagd om hesjes/reserve tenue aan te doen. Houdt hier aub rekening mee.

Respect & Sportviteit
Het Duinpieperstoernooi staat voor respect en sportiviteit. Wij willen alle jeugdspelers en speelsters die aan ons toernooi meedoen dan ook een fantastische beleving en voetbalervaring meegeven. Ouders, begeleiders, trainers en coaches help ons om hier een mooie herinnering van te maken.

Ik weet zeker dat ons dat gezamenlijk gaat lukken!

Prijsuitreiking
Deze vindt plaats direct na de laatste wedstrijden in de poules. Wij verzoeken iedereen om beneden voor het hoofdveld te verzamelen. De prijsuitreiking vindt plaats op het bordes waar alle teams afzonderlijk gehuldigd worden en een prachtige beker in ontvangst mogen nemen (altijd weer een mooi fotomoment!).

We zien er naar uit om jullie te mogen ontvangen op ons toernooi!

zaterdag 11 juni  *druk op de thumbnails voor groter beeld*
O8-poules

O10 poules

O12 poules