Duinpieperstoernooi

Alle informatie over het Duinpieperstoernooi op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024 staat hieronder vermeld. (bijgewerkt op 24 mei 2024)

Parkeren
Op het Duintjesveld is parkeergelegenheid, toch adviseren wij iedereen om zoveel mogelijk te carpoolen om de druk op het parkeren zo laag mogelijk te houden.
Parkeren op het Duintjesveld is betaald parkeren tegen gereduceerd tarief. Gebruik een parkeerapp of betaal aan de automaat. Let op dat er niet geparkeerd wordt op stoepen, maar in de aangegeven vakken.

Aanmelden en actuele toernooi informatie bij wedstrijdsecretariaat
Om op tijd te kunnen starten met het toernooi vragen wij u om uiterlijk een half uur voor aanvang van de 1ste wedstrijd van uw team zich te melden bij het wedstrijdsecretariaat. Deze vindt u bij binnenkomst in de kantine aan de rechterzijde.

Muntenverkoop - alleen bij wedstrijdsecretariaat
Gedurende het toernooi wordt er met munten betaald. Deze kunt u kopen bij het aangegeven verkooppunt (wedstrijdsecretariaat) Deze vindt u bij binnenkomst in de kantine aan de rechterzijde.

Dit kan zowel met contant geld als via PIN-transacties.
* Contant en via Pin betalen kan bij het muntenverkooppunt (wedstrijdsecretariaat).

Heeft u aan het einde van het toernooi nog munten over, dan kunt u deze bij het verkooppunt inwisselen voor geld.

Hesjes/reserve tenue
Graag vragen wij jullie nog even te kijken naar het schema, hierin staan ook de tenues opgenomen van alle teams. Bij gelijke shirts wordt het als tweede genoemde team gevraagd om hesjes/reserve tenue aan te doen. Houdt hier aub rekening mee.

Respect & Sportviteit
Het Duinpieperstoernooi staat voor respect en sportiviteit. Wij willen alle jeugdspelers en speelsters die aan ons toernooi meedoen dan ook een fantastische beleving en voetbalervaring meegeven. Ouders, begeleiders, trainers en coaches help ons om hier een mooie herinnering van te maken.

Ik weet zeker dat ons dat gezamenlijk gaat lukken!

Prijsuitreiking
Deze vindt plaats direct na de laatste wedstrijden in de poules. Wij verzoeken iedereen om beneden voor het hoofdveld te verzamelen. De prijsuitreiking vindt plaats op het bordes waar alle teams afzonderlijk gehuldigd worden en een prachtige beker in ontvangst mogen nemen (altijd weer een mooi fotomoment!).

Pouleindeling & programma - update per 7 juni - Tournify is actief voor het Duinpieperstoernooi

Programma zaterdagochtend 8 juni

Programma zondagochtend 9 juni

Inschrijfformulier Duinpieperstoernooi