MidWest Cup

13 juli 2018 11:00

redactie

Donderdagavond werd de loting verricht van de MidWest Cup (voormalig HD Cup). Zowel S.V. Zandvoort 1 als 2 doen hieraan mee!

Afgelopen seizoen speelde S.V. Zandvoort een formidabele reeks wedstrijden in de Haarlem Dagblad Cup en reikte tot de finale. Dit was tevens de laastste editie in die vorm.

Voetbal in Haarlem en SportsConnection hebben de handen ineen geslagen en vervolgen onder de naam MidWest Cup het prestigeuze toernooi.
Het wedstrijdschema zal binnenkort bekend worden. Dit wordt in overleg met de verschillende verenigingen tot stand gebracht.

De eerste fase van het toernooi bestaat uit een aantal poule wedstrijden, waarna via knock out de finale bereikt kan worden.

Poule A
1. S.V. Hoofddorp 1(zon)